Nimitysuutisia ProAgriassa

10.02.2014

ProAgria Keskusten Liitossa

ProAgria Keskusten Liiton naudanlihatuotannon asiantuntijaksi ProAgria maito-, naudanliha-, ja lammasyritykset palveluryhmään on nimitetty agrologi AMK Päivi Rekola 1.1.2014 lähtien. Rekola jatkaa työsuhteessa ProAgria Etelä-Suomeen, mutta vastaa valtakunnallisesti lihanauta- ja emolehmätilojen palvelukehityksestä, ProAgrian naudanliha -asiantuntijoiden osaamisen kehittämisestä ja sidosryhmäyhteistyöstä. Rekola tekee tiivistä yhteistyötä ProAgria Keskusten ja ProAgria Liha Osaamiskeskuksen asiantuntijoiden kanssa. Valtakunnallisen tehtävänsä ohella Rekola toimii asiantuntijana ProAgria Etelän lihanauta-, emolehmä- ja luomutiloille.

Päivin tavoittaa numerosta 040 709 2493 tai sähköpostilla paivi.rekola@proagria.fi

ProAgria Liha Osaamiskeskuksessa

ProAgria Liha Osaamiskeskuksen palveluksessa on 1.1.2014 aloittanut MMM, agr. Maija Yliaho. Yliaho siirtyy Osaamiskeskukseen ProAgria Etelä-Pohjanmaalta, jossa hän on toiminut sikatalousagronomin tehtävissä vuodesta 1996.

Yliaholla on vetovastuu Toimiva sikala – hankkeesta. Hän on mukana myös sidosryhmäyhteistyössä mm. Sikavan sika-asiantuntijatyöryhmän kautta. Lisäksi Yliahon tehtäviin kuuluvat uudet sikahankkeiden ideointi ja koulutusten järjestäminen.

Yliahon toimipaikka on ProAgria Etelä-Pohjanmaan Alajärven toimisto. Maijan tavoittaa numerosta 040 529 0832 tai sähköpostilla maija.yliaho@proagria.fi

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.