Hevostiloille Hämeessä tarjolla laajennettu energiaselvitys - Ilmoita kiinnostuksesi 8.6.2016 mennessä

26.05.2016
Tarjoamme hevostiloille mahdollisuutta laajennettuun energiaselvitykseen ja osallistumista kehitystyöhön.
 
Haemme kolmea energiatarkastelusta kiinnostunutta hevostilaa Kanta- ja Päijät-Hämeen alueelta. Tiloille tehdään Maatilan energiasuunnitelma Neuvo 2020-palveluna ProAgrian energia-asiantuntijan toimesta. Lisäksi kartoitetaan tarkemmin tilan energiavarat erilaisille energiantuotantotekniikoille. Neuvo2020 -palvelusta tila maksaa vain palautuskelpoisen arvonlisäveron. Neuvo2020 palvelu edellyttää sitä, että tilalla on voimassaoleva tilatunnus. Lisätarkastelu eri vaihtoehdoista tehdään hanketyönä täysin maksuttomasti. 
 
Energiasuunnitelma löytää tilakohtaiset mahdollisuudet säästää rahaa, jopa ilman investointeja. Suunnitelmassa kartoitetaan myös tilan energiavarat karkeasti. Hanketyönä tehtävässä laajennuksessa tarkennetaan energiantuotantomahdollisuuksia. 
 
Osallistuminen ei velvoita mihinkään toimenpiteisiin tilalla. Selvitystyön tulokset käsitellään luottamuksellisesti eikä tiloja voi yksilöidä julkaistujen tulosten perusteella. Tietoja hyödynnetään uusiutuvan energian käyttöön kannustavassa viestinnässä.
 
Tartu tilaisuuteen ja ilmoita kiinnostuksesi alla olevan linkin kautta 8.6.2016 mennessä. Teemme valinnat mahdollisimman pian ja pyrimme toteuttamaan arviokäynnit kesäkuun aikana. Selvityksen on tarkoitus valmistua syksyllä 2016. 
 
Selvitys on osa Lahden ammattikorkeakoulun InforME-hanketta, jossa ovat mukana myös ProAgria, Lappeenrannan teknillinen yliopisto ja Hämeen ammattikorkeakoulu. Hankkeen tarkoituksena on edistää uusiutuvan energian käyttöä maaseudulla. Lisää hankkeesta: www.lamk.fi/informe 
 
Lisätietoja: Mari Eronen, puh. 040 8233 451 tai anne-mari.eronen@lamk.fi
 
 

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.