Kasvintuotannon palvelut laajasti esillä ProAgrian osastolla MaatalousKonemessuilla

14.11.2018

Osastollemme on koottu vahvaa ammattiasiaa ja konkretiaa, miten vaikuttaa maan kasvukuntoon parantaen rakennetta ja vesitaloutta sekä monipuolistaen viljelykiertoa. Osastolla saa tietoa myös pellon ravinteista, taseista ja täsmennetystä lannoituksesta.

Viljamarkkina-asioissa keskitytään markkinoiden hallintaan ja simuloidaan eri vaihtoehtoja. Tuottopuntarilla voi helposti ja nopeasti arvioida kannattavuutta ja erilaisia vaihtoehtoja. Aiheeseen paneudutaan myös torstaisessa Suomen viljamarkkinat -seminaarissa, johon kansainvälisen näkökulman tuo Indrek Aigro.

Tutustu myös ViljelyKasvu-ryhmiin ja niiden saavuttamiin hyviin tuloksiin. Osastollamme saat myös ajankohtaisimmat vinkit luomutuotantoon. 

Lisäksi osastolla voi tutustua vilja-analyysien tekemiseen, tiedät, mitä myyt  ja miten tieto kannattaa hyödyntää ennakkoon viljan markkinoinnissa.

Uutuuksista esittelyssä Kasvitilan Bisnes+ ja Biocode

Kasvitilan Bisnes+ kokoaa maatilan johtamisen yhteen paikkaan ja tarjoaa tietoa jalostettuna ja visualisoituna. Osastollamme saat tietoa tulevasta Kasvitilan Bisnes+:sta. Tule keskustelemaan, mitä Bisnes+:ssa pitäisi olla kasvitilan johtamisen näkökulmasta. Biocode on työväline ympäristövaikutusten hallintaan tilan omilla tiedoilla. Sen avulla saa tietoon tilan tuotteiden hiilijalanjäljen ja saa keinot pienentää sitä. Tutustu Biocodeen ennakkoon tästä

Mtech esittelee Minun Maatilani -ohjelmistojen uusia ominaisuuksia sekä viljelysuunnitteluohjelman uudistusta. Faba tarjoaa ratkaisuja eläinaineksen kehittämiseen ja lisääntymiseen. Lisäksi kerromme eläinten hyvinvointia, kestävyyttä, tuotosta ja tulosta parantavista palveluista ja tuotteista.

Paikalle olemme koonneet alan huippuasiantuntijat, joiden juttusille kannattaa tulla.

Maamiehen tietolaari ja muuta ohjelmaa

ProAgria on koonnut MaatalousKonemessuille mielenkiintoista ohjelmaa. Maamiehen tietolaarissa perjantaina saa vastauksia maatilan juridisiin kysymyksiin. Kysymyksiä voi esittää ennakkoon messujen nettisivuilla.

Lauantaina päälavalla asiantuntijat pohtivat viljelyvarmuutta säiden ääri-ilmiöissä sekä antavat vinkkejä paikkatiedon hyödyntämisestä viljelyssä.

Perjantaina yleisöllä on myös mahdollisuus osallistua seminaariin, jossa käsitellään käytännön toimia ravinnehuuhtouman vähentämiseksi ja viljavuuden parantamiseksi.

Jaa

Artikkelit

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.