Maatalouskalenteri 2016 ilmestyy 2.11.2015

02.11.2015

Mediatiedote 2.11.2015
ProAgria Keskusten Liitto

ProAgria Maatalouskalenterissa on kalenterisivujen lisäksi runsaasti ammattitietoa ja tilaa omille muistiinpanoille. Kuluvan ja seuraavan vuoden vuosisuunnitelmat auttavat toiminnan johtamisessa. Kalenterin mukana tulevaan Viljelymuistiinpanot-taskukalenteriin voi tehdä kätevästi lohkokohtaiset muistiinpanot.

Maatalouskalenteriin tutustuu vuosittain melkein joka toinen maatilayrittäjä. Digitalisaatio ei ole horjuttanut Maatalouskalenterin suosiota: useampi kuin kahdeksan kymmenestä viljelijästä pitää kalenterin käyttökelpoisuutta, ulkoasua ja ammattisisältöä erinomaisena tai hyvänä. Käyttäjät arvostavat erityisesti selkeää kalenteria, mahdollisuutta tehdä päivittäisiä muistiinpanoja, jotka voi tarkistaa jälkikäteen ja kattavaa tieto-osaa, josta löytyy vastaus yleisimpiin jokapäiväisiin kysymyksiin.

Apua oman tilan johtamiseen

Maatalouskalenterissa on vankkaa tietoa johtamisesta, kasvintuotannosta, energiasta sekä kotieläin- ja metsätaloudesta. Uutuutena mukana ovat mm. maatilayrityksen johtamisen vuosikellomalli, tietoa investointia suunnittelevalle, tsekkilistoja talouden hallinnan avuksi ja metsätilan sukupolvenvaihdoksessa huomioitavia asioita.

– Perinteiset lannoitustaulukot on päivitetty uuden ohjelmakauden säädösten mukaisiksi ja ne ovat jälleen mukana kalenterissa, kertoo palveluryhmäpäällikkö Sari Peltonen ProAgria Keskusten Liitosta.

Pöytäkalenterin päivyriosan muistilaput muistuttavat yrittäjälle tärkeistä päivämääristä sekä johtamiseen ja tuotantoon liittyvistä toimenpiteistä. Tärkeät asiat voi kirjata talteen kalendaarioon tai muistiinpanosivuille. Kattavasta osoitehakemistosta löytyvät alan yritysten ja yhteisöjen yhteystiedot.

Ulkoasu, hinta ja saatavuus

Maatalouskalenterin A5-kokoisessa pöytäkalenterissa on 246 sivua ja käytännöllinen kierresidonta. Viljelymuistiinpanot-taskukalenterin laajuus on 80 sivua. Kannet ovat mustaa, nahkaa jäljittelevää muovia. Kalenteripaketin hinta kustantajalta tilattaessa on 31,50 €. Pöytäkalenteriin on saatavana myös keinonahkakannet hintaan 18,90 €.

Julkaisuja voi ostaa jälleenmyyjiltä ja kustantajalta ProAgria Keskusten Liitosta: myynti@proagria.fi, puh. 020 747 2485 tai www.proagriaverkkokauppa.fi. Kotimaan lähetyksiin ilmainen toimitus kirjeenä tai pakettina.
Käytännön Maamiehen kestotilaajat saavat Maatalouskalenterin tilaajaetuna marraskuussa.

Maatalouskalenteri 2016:n tieto-osuus on saatavana myös sähkökirjana. Hinta on 29,00 €. Lisätietoja ja tilaukset: www.ellibs.fi > E-kirjakauppa.

Lisätiedot

Lisätietoja, arvostelukappale- ja kansikuvapyynnöt: toimistosihteeri Heidi Aarnio, puh. 020 747 2442, heidi.aarnio@proagria.fi.

Jaa

Ajankohtaista

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.