ProAgria mukana Mahdollisuuksien hevonen -kehittämistyöryhmässä

26.09.2013

Kiinnostus hevosia ja hevosalaa kohtaan on viime vuosina kasvanut. Kiinnostuksen myötä myös hevosyrittäjien määrä on lisääntynyt, ja kasvusuunta näyttää jatkuvan. Kasvava hevosala tarvitsee selkeät suuntaviivat, joiden ympärille on mahdollista kehittää terveellä ja turvallisella pohjalla toimivaa elinkeinotoimintaa. Hevosalan kehittämisryhmän tavoitteena on turvata hevosten hyvinvointi ja alan yleiset toimintaedellytykset.

ProAgria hevosalan yrittäjien tukena

Hevostalous on suhdanne herkkä ala. Joskus yrittäjälle itselleen ei riitä kohtuullista palkkaa tekemälleen työmäärälle. Tähän on syynä yrityksen huono taloustilanne ja maksuvalmius ongelmat. Heikko maksuvalmius johtuu monesti siitä, että toimintaa pyöritetään liian lyhytjänteisesti ja eikä todella lasketa, kuinka toiminta saataisiin muutettua kannattavaksi. ProAgrian asiantuntijat tuntevat hevosalan yritysten erityspiirteet ja osaavat auttaa yrittäjiä kehittämään liiketoimintaansa.

Mahdollisuuksien hevonen -video kertoo suomalaisesta hevosalasta ja hevosen vaikutuksista niin yksittäiselle ihmiselle kuin koko yhteiskunnalle ja sen on nähnyt YouTubessa jo yli 16 000 katsojaa.

Mahdollisuuksien hevonen

 

Lue lisää Tiedote 13.9.2013 - Hevosalan viesti kansanedustajille.

Lue lisää Hippoliksen sivuilta.

Lataa tästä Mahdollisuuksien hevonen – Hevosalan kehittämisohjelma

 

 

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.