Suomalaisia yrityksiä esillä kansainvälisillä matkailumessuilla Moskovassa

20.09.2017
Moskovassa järjestetään 19.-21.9.2017 vuosittaiset laajat kansainväliset Leisure Otdykh -matkailumessut 23. kerran. Mukana on 64 maata ja Venäjän federaation aluetta. Näytteilleasettajia on 674.
Heikon ruplan vuoksi venäläisten matkustusmäärät ovat olleet laskussa vuodesta 2014 lähtien. Tänä vuonna määrät ovat jo selkeästi kasvaneet, mikä näkyy myös Suomessa. Suomi on kuulunut aina venäläisten suosikkikohteisiin, erityisesti Pietarin alueella asuville. Viime vuonna Suomeen tehdystä 7,7 miljoonasta matkasta venäläisten osuus oli 2,7 miljoonaa.
 

ProAgria mukana markkinoimassa yrityksiä Venäjälle

ProAgria Etelä-Suomi hallinnoi Suomen maaosastoa kansainvälisillä Leisure Otdykh 2017 –matkailumessuilla. Ständillä on ruoka-, kalastus- ja elämysmatkoja järjestäviä suomalaisia yrityksiä, joille venäläiset matkailijat ovat tärkeä kohderyhmä ja jotka haluavat markkinoida palveluitaan laajasti koko Venäjän alueella.
- Suomella ei ole ollut maaosastoa Moskovan matkailumessuilla moniin vuosiin, ja siitä syystä uskomme kiinnostuksen olevan korkea. Luonnollisesti kansainvälinen kilpailu maailmalla erityisesti paljon matkustavista venäläisistä on kova. Messuilla haluamme näyttää venäläisille, mitä helmiä Suomen kohteista löytyy, kertoo kehitysjohtaja Tuula Repo ProAgria Etelä-Suomesta.
ProAgria Etelä-Suomi on edesauttanut Suomen tunnettuuden lisäämistä ruoka- ja elämysmatkailussa venäläisten matkanjärjestäjien, median ja kuluttajien parissa. - Olemme tuoneet Suomeen venäläisiä matkanjärjestäjiä ja median edustajia kokemaan omakohtaisia elämyksiä. Tiedämme, että Suomella on paljon tarjottavaa venäläisille, joiden merkitys Suomen matkailulle on ja tulee olemaan merkittävä, toteaa Tuula Repo.
 

Osastolla mukana

East Island Oy, Hamina
Fisherman's Food Oy, Ahvenkoski
Mustila Viini Oy, Elimäki
Santalomat Oy – Santalahti Resort, Kotka
Takaladon Liha ja Kala Oy, Hamina
Vaalimaa Trading Oy, Virolahti
Varapäällikkö Oy, Hamina
Tsacon Oy – Rönnäs Seaside Resort, Isnäs
Vimpa Island Fishing Tours Oy, Hamina
Helsinki Fishing ry
 
Suomen-osaston sijainti: Expocentre, Krasnopresnenskaja nab. 14, Paviljonki 2, halli 2, ständi 2B902.
 

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.