Luonnonyrteistä lautaselle

Luonnonyrteistä lautaselle

Villinä kasvaneet luonnonyrtit ovat kasvavan kiinnostuksen kohteena niin ruokapalvelu-, elintarvike- kuin matkailuyrityksissä. Luonnonyrttien mahdollisuuksia on kuitenkin hyödynnetty vielä vähän.
 
Luonnonyrteistä lautaselle -hankkeen tavoitteena on lisätä luonnonyrttialan tunnettuutta ja käyttömahdollisuuksia elintarvike-, ruoka- ja matkailualan keskuudessa PoKo ryn toimialueella. Luonnonyrttien nostamisella osaksi yrittäjien toimintaa voidaan samalla työllistää alueen muita yrittäjiä; poimijoita, luontoyrittäjiä, elintarvikeyrittäjiä. Hankkeessa edistetään toimijoiden yhteistyötä luonnonyrttitoiminnassa.
 
Hankkeen toimenpiteitä toteutetaan tiedottamisen, verkostojen luomisen sekä erilaisten työpajojen ja koulutusten kautta.
 
Hankkeen yhteyshenkilöt
Outi Penttilä, projektipäällikkö
 
Hankkeen tapahtumia löydät vierittämällä sivua alaspäin, sivun alaosasta.
 
Rahoittaja: Leader PoKo
Toteuttaja: ProAgria Etelä-Suomi ry / MKN Ruoka- ja yrityspalvelut
Hankkeen kesto: 1.9.2020 – 31.12.2021

                                                               


Yhteydenottopyyntö

Jaa

Tapahtumat

Hanketoimijat

  • Outi Penttilä
    Asiantuntija, ruoka- ja yrityspalvelut, Neuvo 2020 asiantuntija maatilan nykyaikaistaminen ja kilpailukyvyn parantaminen
    Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Etelä-Suomi, Pirkanmaa
  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.