Maatilat digiaikaan -hankkeen tavoitteena on lisätä markkinointiin ja viestintään liittyvää osaamista, eritysesti some-välineiden, digitalisen markkinoinnin ja myynnin osa-alueilla. Kohderyhmänä ovat uusmaalaiset tuottajat, maataloustuotteiden jalostajat, kaupan pitämisen alalla toimivat pienet ja keskisuuret yritykset sekä tämän alan hanketyöntekijät, neuvojat ja maaseutu-alueiden kehittäjät. 

Järjestämme eri aiheisia koulutuspäiviä liittyen digitaliseen markkinointiviestintään, some-välineiden hallintaan sekä liiketoiminnan kehitykseen digitalisten välineiden avulla. Tutustu koulutustarjontaamme ja kehity #digiviljelijäksi.

Maksuttomien aloittelijoiden koulutuspäivien tavoitteena on opettaa perusasiat sosiaalisesta mediasta ja digitaalisesta markkinoinnista. Aloittelijoiden päivien jälkeen saat valmiudet siirtyä edistyneempien koulutuksiin. Koulutuksiin voi osallistua sekä paikanpäällä että etänä. 

Läs mera på svenska

Koulutuskalenteri 2019

3.-4.12.2019 Opintoretki Länsi-Uudellemaalle

Opintoretkellä tutustutaan maaseudun yritysten sähköiseen viestintään ja markkinointiin. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä.

Järjestimme opintomatkan Etelä-Savoon 1.-2.2.2019

Koulutusmatkan aiheena oli Digillä lisäpotkua markkinointiin. 

29.5.2019 Laatuvideoita älypuhelimella -koulutus, ilmoittaudu tästä

Koulutuksen on tarkoitus antaa hyvät valmiudet lyhyiden ja kevyiden videotuotantojen tekemiseen itsenäisesti alusta loppuun puhelimen avulla. Koulutuksen jälkeen saat paljon ideoita uusien videoiden tekemiseen ja toteuttamiseen, kun tiedät, minkälaisia työkaluja sinun kannattaa käyttää oli sinulla sitten iOS tai android käyttöjärjestelmä. Koulutuksessa keskitytään puhelimella kuvaamiseen ja puhelimessa oleviin editointiohjelmiin.

Koulutuskalenteri 2018

Vuonna 2018 järjestämme sekä aloittelijoiden että edistyneiden koulutuspäiviä. Aloittelijoiden koulutuspäivämme ovat maksuttomia. Maksuttomien aloittelijoiden koulutuspäivien jälkeen sinulla on valmiudet edistyneiden koulutuspäiviin. 

7.2. Mitkä somekanavat yrityksen kannattaa ottaa käyttöön
Osaamistaso: Aloittelijat
Koulutuksessa opit perustiedot eri somekanavista ja niiden käytöstä markkinointiin ja viestintään. 
Katso tallenne samansisältöisestä koulutuksesta vuodelta 2017. 

1.3. Nettisivut, blogit, hakukoneoptimointi, erilaiset portaalit markkinointikanavana
Osaamistaso: Aloittelijat
Koulutuksessa opit perusteet nettisivuista ja blogeista sekä opit kehittämään kanaviasi. 
Katso tallenne tilaisuudesta täältä. 

11.4. Nettikauppa
Osaamistaso: Aloittelijat
Koulutuksessa opit nettikaupankäynnin perusteet. Opit mitä kannattaa ottaa huomioon nettikauppaa perustaessa ja mistä kannattaa lähteä liikkeelle. 

6.6. Sosiaalinen media markkinoinnissa 
Osaamistaso: Edistyneet
Koulutuksessa opit hyödyntämään somea yrityksesi markkinoinnissa. Opit milloin kannattaa käyttää maksettua mainontaa ja miten maksettua mainontaa tehdään. 

19.6. Sisällön tuotanto sosiaalisen median kanaviin 
Osaamistaso: Edistyneet
Koulutuksessa opit, millainen sisältö sosiaalisessa mediassa toimii ja millaista sisältöä eri kanaviin kannattaa tehdä, jotta saadaan aikaan myyntiä. 

8.8. Hakukoneoptimointi
Osaamistaso: Edistyneet
Koulutuksessa opit tekemään hakukoneoptimointia. Koulutuksen jälkeen tiedät, mitkä tekijät vaikuttavat hakukonenäkyvyyteen ja mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota nettisivuilla. 

27.9. Monikanavainen markkinointi - Huom! Koulutus peruttu! 
Osaamistaso: Edistyneet
Koulutuksessa opit yhdistämään eri kanavia ja tekemään markkinointia monikanavaisesti. Opit, miten erilaisia kanavia kannattaa hyödyntää. 

17.10. Instagram-koultus
Osaamistaso: Edistyneet
Koulutuksessa opit hyödyntämään Instagramia yrityksesi markkinoinnissa. Opit millainen sisältö saa aikaan reaktioita ja miten saat lisää seuraajia kanavallesi. 

10.12. Suunnitelmallisuus somessa - mitä postaan, milloin ja miksi? 
Osaamistaso: Edistyneet
Koulutuksessa opit suunnittelemaan sisällön tuotantoa yrityksesi Facebook- ja Instagram-tileille. Saat vinkkejä, mitä kannattaa postata ja milloin ja miten suunnitelmia kannattaa tehdä. 

Koulutuksiin voi osallistua sekä paikanpäällä että etänä. 

Pienryhmät

Pienryhmissä työstetään yhdessä oman yrityksen markkinointia ja viestintää. Pienryhmistä saat vertaistukea, uusia ajatuksia ja työkaluja käyttöösi. Pienryhmien aiheet räätälöidään osallistujien toiveiden perusteella. Pienryhmien hinta on 100 € + alv 24 %. Osallistumismaksu sisältää neljä pienryhmätapaamiskertaa. Voit itse valikoida mihin tapaamisiin osallistut, voit esimerkiksi osallistua neljään tapaamiseen eri pienryhmäteemoista. Kun osallistut pienryhmään, voit myös hyödyntää 8 tuntia henkilökohtaista valmennusta Personal Trainereiltamme. 

Pienryhmien tavoitteena on saattaa opitut tiedot käytäntöön: päivitetään erilaisia kanavia, tehdään yhdessä tilejä, otetaan uusia kanavia käyttöön, vertaillaan osallistujien postauksien näkyvyyttä ja edetään ryhmän tarpeiden mukaan. 

Lue lisää pienryhmistä ja niiden teemoista täältä. 

 

Menneet tapahtumat 

Olemme järjestäneet vuonna 2017 Maatilat digiaikaan -hankkeessa viisi aloittelijoiden koulutuspäivää sekä kaksi edistyneiden koulutuspäivää. Lue lisää menneistä koulutuksista ja katso tallenteita aloittelijoiden koulutuksista. 

 

Personal Trainerit

Osallistuessasi vähintään yhteen pienryhmään, saat hyödyntää Personal Trainereidemme henkilökohtaista valmennusta kahdeksan tuntia. Personal Trainerimme auttavat sinua henkilökohtaistesti digitaalisessa markkinoinnin ja viestinnän haasteissasi.

 

Pienryhmien Personal Trainerimme

 

Suvi Anttila on koulutukseltaan MMM, eMBA (johtaminen). Hän on markkinoinnin ja viestinnän moniosaaja, jolla on pitkän ajan kokemus markkinoinnin ja viestinnän strategioista, suunnittelusta sekä digitaalisesta markkinoinnista ja somen hyödyntämisestä markkinoinnin ja myynnin välineenä. Henkilökohtaisesti Suvia kiinnostaa kaikki uudet asiat ja niiden hyödyntäminen maanviljelyksen ja maaseudun kehittämiseksi. Onnistutaan yhdessä.

 

 

Inkeri Hennola on tuleva agronomi, pääaineenaan kotieläinten ravitsemustiede. ProAgrialla hän työskentelee digitaalisen markkinoinnin parissa. Erilaiset sosiaalisen median kanavat ja niiden hyödyntäminen markkinoinnissa onkin Inkerin erityisosaamisaluetta. Kiinnostuksen kohteita Inkerillä ovat somen lisäksi kotieläintuotanto, suomalaisen maatalouden kehittäminen sekä yrittäjyys. 

 

 

Niklas Maisi on koulutukseltaan (AMK) Agrologi ja hän haluaa olla aktiivisesti mukana kehittämässä tulevaisuuden maaseutua. Tällä hetkellä Niklas työskentelee media-alan ja videotuotannon yrittäjänä Mediafarmi Oy:ssä Hyvinkäältä käsin. Niklas on ulospäinsuuntautunut ja haluaa olla mukana kehittämässä uusia projekteja, joten häntä kannattaa tarttua hihasta. Erityisosaamisalue: Videotuotanto, verkostoituminen ja yrittäjyys.

 

 

 

Oskari Virtanen on yhdistänyt Media-alan ja Agrologi (AMK) tutkintojen osaamiset yhteen. Pääosaaminen on liikkuvan kuvan kanssa työskentely ja koko sähköisen median kenttä. Vahvuutena näkemys ja kokemus maaseudulta ja yrittäjyydestä. Erityisosaamisalue: Media-ala, videotuotanto ja yrittäjyys

 

 

Maatilat digiaikaan -hanketta rahoittaa Uudenmaan ELY-keskus Manner-Suomen maaseuturahaston määrärahoista. 


Jaa

Tapahtumat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut