Antero Parkkonen

Antero Parkkonen
Palvelupäällikkö, yritys- ja tilipalveluasiakkaat
ProAgria Etelä-Suomi
Pormestarinkatu 6, PL 46
53101
Lappeenranta
Autan maatiloja ja yrityksiä talous- ja veroasioissa sekä  muutostilanteissa. Muutostilanne voi liittyä toimintamuodon muutokseen, omistajavaihdokseen, investointeihin tai liiketoiminnan uudistamiseen.
 
Tiimini kanssa tuotamme tilipalveluja eri asiakasryhmille koko toimialueellamme. Meiltä saa myös tietoja maaseutuohjelman tukimuodoista ja muista yrityksille tarkoitetuista tuetuista palveluista, kuten yritysten kehittämispalvelut.
 
Toimin maatilojen neuvontajärjestelmän, Neuvon, asiantuntijana seuraavissa asioissa: maatilan nykyaikaistaminen ja kilpailukyvyn parantaminen.
 

Yritysten kehittämispalvelut

 
Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tarjoamia konsultointi-ja koulutuspalveluja, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä. Palveluja hyödyntämällä yrityksesi saa hyvät eväät menestykseen muuttuvassa maailmassa. Toimin vastuukonsulttina Konsultointipalvelun osiossa Analysointi, kasvu ja kansainvälistyminen. Lue lisää!

www.yritystenkehittamispalvelut.fi

Tapahtumat

 • Lappeenranta 13.11.2019

  Avoimet ovet ja Perttu Virkajärven esitys

  Toimistollamme avoimet ovet ja klo 13.30 alkaen tutkija Perttu Virkajärvi kertoo näkemyksiään nautakarjatalouden ympäristövaikutuksista.

Hankkeet

Artikkelit

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

 • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
  Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
 • Tilaa palvelu
  Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut