Viihtyisät kokoustilat Hämeenlinnassa Vanajan Parvella

Vuokrausehdot

VUOKRAAMINEN
 
Tiloja vuokrataan pääsääntöisesti vain yrityksille ja yhteisöille. Vuokraajan on oltava vähintään 18-vuotias. Varauksen yhteydessä vuokraaja sitoutuu noudattamaan Hämeen Maatalouskeskuksen säätiön vuokrausehtoja.
Kokous- ja saunatilan varauksen kesto ja alkuaika sovitaan varauksen yhteydessä. Tilojen on oltava tyhjät varausajan päätyttyä.
 
AVAIMET
 
Mikäli on tarve erilliselle avaimelle, avain on noudettavissa ProAgria Etelä-Suomen toimistosta. Avaimen noutaja vastaa avaimista ja niiden palauttamisesta sovittuna aikana sovittuun paikkaan. Kadonneesta avaimesta peritään maksu syntyneiden kustannusten mukaisesti.
 
PERUUTUSEHDOT
 
Kokous- ja saunatilojen vuokrauksen voi peruuttaa ilman veloitusta 7 vrk ennen vuokrapäivää. Mikäli peruutus tapahtuu 3-7 vrk ennen vuokrapäivää, veloitetaan 50 % tilauksen hinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu alle 3 vrk ennen vuokrapäivää, veloitetaan koko tilauksen hinta
 
HENKILÖMÄÄRÄ
 
Kokoustiloissa saa oleskella korkeintaan 70 henkilöä: kokoushuoneessa 40 henkilöä ja takkahuoneessa 30 henkilöä.
 
Saunatila on mitoitettu 10 hengelle kerrallaan ja poreallas 4 hengelle.
 
VAHINGONTEKO JA JÄRJESTYS
 
Kokous- ja saunatilojen vuokraaja vastaa vuokra-aikana Hämeen Maatalouskeskuksen säätiölle aiheutuneista vahingoista sekä niiden korjaamisesta aiheutuneista kuluista. Kiinteistölle ja irtaimistolle aiheutuneet vahingot laskutetaan toteutuneiden kustannusten mukaisesti.
 
Porealtaaseen ei saa joutua juomia, pesuaineita, eritteitä tai roskia. Mikäli altaassa havaitaan ed. mainittuja asioita, joudutaan allas puhdistamaan. Porealtaan puhdistamisesta veloitetaan 50 e +alv 24%.
 
Hämeen Maatalouskeskuksen säätiöllä tai sen valtuuttamalla edustajalla on oikeus tarpeen vaatiessa keskeyttää tilaisuus vuokratiloissa, mikäli tilaisuuden katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille.
 
Tupakointi sisätiloissa on kielletty.
 
LISÄSIIVOUS
 
Tilojen tulee olla asiallisessa kunnossa tilaisuuden päätyttyä. Mikäli lisäsiivouksen tarvetta ilmenee, veloitetaan tilaajaa syntyneiden kustannusten mukaisesti.
Lisäsiivous 35 e/h + alv24%.
 
TILOISTA POISTUMINEN
 
Tiloista poistuttaessa tarkistetaan, että tilat ovat asianmukaisessa kunnossa ja yleisilmeeltään siistit. Mikäli asiakas jättää tiloihin tavaroitaan myöhempää hakemista varten, tulee kaikki myöhemmin haettava tavara kerätä eteiseen vaatenaulakon viereen. Mikäli henkilökunta kerää tavarat, veloitetaan siitä lisäsiivouskustannusten mukainen hinta. Tavaroiden erikseen hakemisesta tulee sopia erikseen ja etukäteen.
 
Asiakkaan tulee sammuttaa valot ja sulkea ovet lähtiessään. Mikäli ovet jäävät auki, vastaa asiakas mahdollisista vahingoista.
 
REKLAMAATIOT
 
Mahdolliset reklamaatiot on esitettävä heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä ProAgria Häme Oy:lle sähköpostitse osoitteeseen satu.nokkonen@proagria.fi tai puhelimitse numeroon 040 574 9337.
 
Hämeen Maatalouskeskuksen säätiö ei vastaa sellaisesta vuokraajalle aiheutuneesta vahingosta, joka aiheutuu Hämeen Maatalouskeskuksen säätiöstä riippumattomista syistä.
 
Hämeen Maatalouskeskuksen säätiö pidättää itsellään oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.
 
 

Jaa

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut