ProAgria Etelä-Suomen esittely

ProAgria Etelä-Suomi on maaseudun ja maaseutuyrittämisen monipuolinen asiantuntija. Asiakkaanamme saat osaamisestamme hyötyä maatilasi tai maaseutuyrityksesi eri elinkaaren vaiheissa, olipa kysymyksessä johtamiseen liittyvät asiat tai tuotannon, investoinnin tai talouden suunnittelu, seuranta ja arviointi. Olemme kumppanisi menestykseen.

ProAgria Etelä-Suomi jatkaa ProAgrioiden Etelä-Karjala, Häme, Kymenlaakso, Pirkanmaa ja Uusimaa toimintaa. Yhdistymisen 1.1.2013 myötä olemme vahvistaneet asiantuntijuutta tietyillä erityisosaamisalueilla sekä voimme hankkia ja ylläpitää osaamistamme myös pienemmille tuotannonaloille ja kohdentaa monipuolisia asiantuntijapalvelujamme asiakastarpeita vastaavasti.

ProAgria Etelä-Suomi on rekisteröity yhdistys, jolla on laaja ja monipuolinen jäsenistö. Jäsenyhdistyksiä on lähes 240 ja niissä jäseniä yli 12 000. Lisäksi jäseninä on lähes tuhat yrittäjäjäsentä, lähes 100 henkilöjäsentä ja yli 220 yhteisöjäsentä.

ProAgria Etelä-Suomessa toimii omina toimintayksiköinään Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset sekä Hämeen Kalatalouskeskus. ProAgria Etelä-Suomi omistaa ProAgria Häme Oy:n ja on osakkaana Maveplan Oy:ssä, ProAgria Finland Oy:ssä ja ProTalous Oy:ssä.
 

ProAgria Etelä-Suomen vuosikertomukset

Löydät alla olevasta linkistä vuosikertomuksemme selailtavana näköisjulkaisuna.

 

Toiminta-alueemme kattaa kuusi maakuntaa

 

Asiakastyötämme määrittävät palveluehdot

 

Toimintaamme ohjaavat yhdistyksen säännöt

Jaa

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.