Käytännönläheinen Yhtiöwiki kokoaa tiedon

Yhtiöwikin tarve tuli asiakkailta ProAgrialle. Missään ei ollut paikkaa, josta saa kokonaiskuvan maatilan yhtiöittämisestä ja mitä asioita yhtiöittämisessä on otettava huomioon. Tarpeen loi maatilojen koon ja taloudellisten riskien kasvu. Kiinnostusta yhtiöittämiseen lisää hallitusohjelman teksti maatiloja mahdollisesti koskevasta varainsiirtoverovapaudesta.

Aiheina wikissä ovat: yhtiömuodot, perusteita yhtiöittämiseen, maatilan muuttaminen osakeyhtiömuotoon, yhteisyritysten perustaminen, yrittäjien eläketurva, osakeyhtiöiden hallinto, yhtiön kirjanpito ja osakeyhtiön ja osakkaan verotus. Artikkeleissa on myös linkityksiä mm. verottajan ja Melan nettisivuille. Wikissä on tietoa maataloutta harjoittavien yhtiöiden määristä sekä aiheeseen liittyviä videoita ja lehtiartikkeleita. Lisäksi wikistä löytyy yhtiöittämisasiantuntijoiden tiedot, mikä helpottaa asiassa etenemistä.

Yhtiöwiki täydentyy ja päivittyy tarpeiden mukaan. Kannattaa olla aktiivinen ja antaa palautetta ProAgrialle, mitä tietoa wikiin tarvitaan. Yhtiöwiki on osoitteessa: www.yhtiowiki.fi

Jaa

Referenssit

Blogikirjoitukset

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.