NäyteLinkki mobiili yhdistää lehmätiedon ja viivakoodipullon

Kuva: Sanna Nokka

NäyteLinkki mobiili on ProAgrian sovellus tuotosseurannassa oleville maitotiloille. Se yhdistää lehmätiedon ja tuotosseurannan näytepikareissa olevaan viivakoodiin. NäyteLinkki mobiili mahdollistaa esikoodattujen pikarien käytön kaikenkokoisilla maitotiloilla, mikä helpottaa merkittävästi koelypsyn tekoa automaattilypsyssä ja muilla lypsyjärjestelmillä.

Tällä hetkellä yli 40 % tuotosseurannan näytteistä otetaan esikoodattuihin pikareihin.

NäyteLinkki on myös mobiilissa

NäyteLinkin mobiilisovellus lähettää koelypsyn maitonäytepullojen viivakoodeja suoraan puhelimesta tuotosseurantalaboratorioon. Sovellus käyttää viivakoodin lukemiseen puhelimen kameraa. Viivakoodi luetaan suoraan valitulle lehmälle ja samalla lehmälle voi lisätä tiineystestitilauksen. Tiineystestitilaus on käytössä Valion maidontuottajilla. Viivakooditiedot voi lähettää suoraan puhelimesta lehmäkohtaisesti tai koko karjan koodit kerralla.

Sovellukseen kirjaudutaan samoilla tunnuksilla, joilla kirjaudutaan ProAgrian verkkopalveluihin ja Minun Maatilani Ammu-ohjelmaan. Esikoodattujen pikarien käyttö tilalla vähentää virheiden mahdollisuutta ja ennen kaikkea vähentää työtä, kun tarroja ei enää tarvitse liimata tuotosseurantapikareihin.

Sovellus on ladattavissa Android- ja Windows-puhelimiin sovelluskaupasta. Sovellus on tuotosseurannan jäsenille maksuton. Löydät NäyteLinkki-sovelluksen Androidille Googlen Play -kaupasta täältä
Linkit sovelluksiin löytyvät myös ProAgrian Verkkopalveluista täältä, Verkkopalvelut vaativat sisäänkirjautumisen. 

Jaa

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut