Viihtyisät kokoustilat Hämeenlinnassa Vanajan Parvella

Viihtyisät kokoustilat Hämeenlinnassa Vanajan Parvella

Hämeenlinnassa Vanajan Parven tiloissa kokous- ja koulutuspäivät sujuvat viihtyisästi. Käytössäsi on nykyaikainen ja laadukas videoneuvottelulaitteisto, jonka avulla on helppo toteuttaa tilaisuudet myös etäyhteydellä. Vanajan Parven ikkunoista ja kattoterassilta avautuu silmiä hivelee näköala yli kaupungin keskustan. Julkiset liikenneyhteydet ovat kilometrin kävelymatkan päässä ja autoille on runsaasti maksutonta parkkitilaa.

Meille on helppo tulla osoitteeseen Vanajantie 10 B, 13110 Hämeenlinna. Ota yhteyttä ja varaa tilat yrityksesi käyttöön!

Kokousta, koulutusta, virkistystä mielelle ja kielelle

Vanajan Parvi tarjoaa upeat puitteet isommillekin kokous- ja koulutusryhmille. Kattoterassilta yli kaupungin keskustan avautuva näköala siivittää workshop-päivässä ajatukset uusille urille ja maukkaat kokoustarjoilut antavat virtaa työskentelyyn. Vanajan Parvi on saavuttanut asemansa Hämeenlinnalaisena kokous- ja koulutustilana. Tila on kuin tehty enintään 70 hengen ryhmille. Varaa kokous- ja koulutuspäiväsi ajoissa!

Asiakkailta on tullut paljon kiitosta tilojen muunneltavuudesta, omasta rauhasta ja väljyydestä sekä hyvästä ja helppokäyttöisestä kokoustekniikasta.

Virkisty ja viihdy päivän jälkeen saunomalla

Kokoustilojemme yhteydessä on tilava ja näyttävällä Iki-kiukaalla varustettu sauna sekä ulkoterassilla lämminvesiporeallas. Poreita säätelemällä löydät eri asteisia hierovia ja rentouttavia poresuihkuja, joiden lomassa on mukava katsella auringonlaskua, kaupungin valoja sekä iltahämärissä eteläistä tähtitaivasta. Tiloja vuokrataan pääsääntöisesti vain yrityksille ja yhdistyksille.

Tykyile itsesi vireäksi tai valmista porukalla yhteinen illallinen!

Varaa samassa rakennuksessamme olevalta Forever kuntosalilta omat virkistystilat ja järjestä tyky-tuokio henkilöstösi kanssa. Monenlaisen toiminnan mahdollistavat kuntoilutilat pitävät porukan koossa ja yhteishenki kasvaa. Tyky-tuokion jälkeen siirrytään Vanajan parvelle nauttimaan saunasta ja hyvästä ruoasta, jonka voi tilata valmiina tai varata meiltä Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten ruoka-asiantuntijan järjestämän ruokakurssin. Kurssin teemana voi olla lähes mitä tahansa riistasta ja makkaroista luonnonyrtteihin tai järvikalasta vegaaniruokiin. Kurssin antimista syntyy ryhmän itse valmistama illallinen ja vatsan täytteen lisäksi saa uusia oppeja oman ruuanvalmistukseen.

Tilavaraukset

arkisin klo 8-16
ProAgria Häme Oy / Satu Nokkonen
p. 040 574 9337, satu.nokkonen@proagria.fi

Jaa

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut