Viljelijä, oletko intohimoinen kehittäjä tai innovoija?

Vaasan, K-Ryhmä ja ProAgria jakavat Tuottajalle kiitos -viljelijästipendeinä rahallista tukea mahdollisimman suoraan viljelijälle hyödyllisellä tavalla. Yhteistyön tavoitteena on antaa tuottajalle aito kiitos laadukkaan viljan tuottamisesta sekä vastuullisuudesta koko ketjussa. Tuloutukset tehdään stipendein, joita voivat hakea kaikki suomalaiset viljelijät.

Jaettavat stipendit ovat suuruudeltaan 5 000­–10 000 euroa per hakija ja stipendejä jaetaan kaksi kertaa vuodessa. Jokaisesta Vaasanin Tuottajalle kiitos -leivästä ohjataan 20 senttiä alkutuotannon tukemiseen.

Stipendiä voivat hakea kaikki suomalaiset viljelijät. Stipendit on tarkoitettu viljelyyn tai jatkojalostukseen liittyvien innovaatioiden kehittämiseen ja testaamiseen.

Miten stipendin saajat valitaan?

Valintaperusteena on esitetyn idean hakukriteerien mukaisuus, toteutuskelpoisuus ja sen tulee kehittää suomalaista viljelyä. Lisäksi hakijan tai hakijoiden toivotaan olevan aktiivisia viljelijäyhteisön jäseniä. Stipendin saajat valitsee asiantuntijaraati, jossa on mukana edustajia Vaasanilta, ProAgriasta, K-ryhmästä, MTK:sta sekä Lantmännen Agrosta.

Hakuaika ja hakulomake

Kevään 2021 stipendien haku on päättynyt. Valituille hakijoille on ilmoitettu valinnasta henkilökohtaisesti ja heidän kanssaan tehdään käytännönläheinen sopimus toteutuksesta ja raportoinnista. Kevään stipendien saajat julkistetaan pian.

Stipendejä myönnetään kaksi kertaa vuodessa. Seuraava haku on syksyllä 2021. Kullakin hakukierroksella jaettava kokonaissumma on riippuvainen Tuottajalle kiitos -leipätuotteen myynnistä.

Myönnetyt stipendit

Ensimmäiset Tuottajalle kiitos -stipendit myönnettiin helmikuussa 2020. Lue lisää.

Toisen hakukierroksen voittajat julkistettiin 22.9.2020. Lue lisää.

Vaasanin Tuottajalle kiitos -tuote: Pirkka Setsuuri (Tuki 20 c)

Lisätietoja:

Harri Hovi, tavarakaupan johtaja, K-ryhmä, p. 050 383 7584 tai harri.hovi@kesko.fi

Minna Cousins, kaupallinen johtaja, Vaasan Oy, p. 040 553 4949 tai minna.cousins@vaasan.com

Suvi Anttila, markkinointi- ja viestintäjohtaja, ProAgria Keskusten Liitto, p. 040 560 8551 tai suvi.anttila@proagria.fi

Jaa

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.