Avoimet ovet ja Perttu Virkajärven esitys

Avoimet ovet ja Perttu Virkajärven esitys

13.11.2019

Toimistollamme avoimet ovet ja klo 13.30 alkaen tutkija Perttu Virkajärvi kertoo näkemyksiään nautakarjatalouden ympäristövaikutuksista.

Avoimet ovet -tapahtumassa kerromme ajankohtaisista asioista ja esittelemme uusimpia palvelujamme.
 
Uusi, juuri ilmestynyt Ilmastoviisas maatilayritys -kirja tarjoushintaan Avoimien ovien päivänä paikanpäällä kävijöille. Ilmastoviisas maatilayritys -kirja avaa faktoja ilmastokeskus-teluun. Se kokoaa alan uusimman tutkitun tiedon, kertoo syy- ja seuraussuhteita sekä kuvaa konkreettisia tilatason ratkaisuja. Kirjoittajina on ollut laaja joukko Suomen johtavia tutkijoita ja alan asiantuntijoita.
 
Klo 13.30 - 15.30 tarjolla tutkijan näkemyksiä Koulutustila Raatimiehessä, Raatimiehenkatu 17 C (koulutustilaan pääsee toimistoltamme myös sisäkautta)
Suomalaisen nautakarjatalouden ympäristövaikutukset - kasvihuonekaasut, hiilen sidonta, vaikutukset vesistöön, Perttu Virkajärvi, johtava tutkija, LUKE
 
Perttu Virkajärvi esiintyi Luken asiantuntijana keskusteluissa Ylen uutisissa 16.9.2019, kun julkistettiin uusi tutkimus liittyen fosforin huuhtoutumiseen pelloilta vesistöön. Virkajärven mukaan suomalaista nautakarjataloutta on tähän saakka syyllistetty kohtuuttomasti. On puhuttu ‘lantapommista’ ja lietelannan suuresta fosforikuormituksesta. - On lakattava syyttämästä nautakarjatilojen lietekäsittelyä, Virkajärvi sanoo. Hän selittää uutta tilannekuvaa nurmenviljelyssä tapahtuneella muutoksella, josta kiitos kuuluu hänen mukaansa viljelijöille. 
Tapahtuman ajankohta: 13.11.2019 10:00 - 16:00
Lähiosoite: ProAgrian toimisto, Pormestarinkatu 6
Postinumero ja -toimipaikka: 53100 Lappeenranta
Hinta: maksuton

Jaa

Tapahtuman henkilöt

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut