Hygieniaosaamistesti Tampereella syksyllä 2019

Hygieniaosaamistesti Tampereella syksyllä 2019

10.10.2019 - 19.11.2019

Tarvitsetko hygieniapassin?

Syksyllä 2019 järjestetään hygieniaosaamistestejä Tampereella seuraavasti:

to 10.10 klo 16
ti 19.11 klo 16

Hygieniapassi tarvitaan, jos
• työskentelee elintarvikehuoneistossa
• käsittelee pakkaamattomia elintarvikkeita
• käsittelee helposti pilaantuvia elintarvikkeita.

Hygieniapassia voi tarvita niin kahviloissa, catering-, elintarvike- tai maatilamatkailuyrityksissä kuin elintarvikemyymälöissä työskenneltäessä.

Hygieniapassista on hyötyä myös
• vapaa-ajan harrastuksissa, esimerkiksi kahvituksia tai muita tarjoiluja järjestäville
• nuorelle kesä- tai muun sesonkityön hakijalle.

Hinta 43€/hlö sisältää alv 24% testin, todistuksen ja kortin.

Ilmoittautuminen viimeistään neljä päivää ennen testipäivää alla olevalla lomakkeella (lisätietoja kohtaan voi laittaa testipäivän, johon osallistuu) tai outi.penttila@maajakotitalousnaiset.fi tai p. 040 7198 959. Myös tekstiviestillä voi ilmoittautua.

Osoite:  Näsilinnankatu 48D, 1 krs, Tampere. Ota testiin mukaan kuvallinen henkilöllisyystodistus, passi tai ajokortti.

Järjestämme myös räätälöityjä hygieniaosaamistestejä sekä hygieniaosaamiseen liittyvää koulutusta. Tiedustele lisää.

Tapahtuman ajankohta: 10.10.2019 16:00 - 19.11.2019 17:00
Lähiosoite: Näsilinnankatu 48D, opetuskeittö
Postinumero ja -toimipaikka: Tampere
Hinta: 43 €
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt

  • Outi Penttilä
    Asiantuntija, ruoka- ja yrityspalvelut, Neuvo 2020 asiantuntija maatilan nykyaikaistaminen ja kilpailukyvyn parantaminen
    Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Etelä-Suomi, Pirkanmaa
  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa
    Maksa verkossa, suorita sähköisesti ja hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.