Kasvinsuojeluaineet alus- ja kerääjäkasvien kanssa -webinaari

Kasvinsuojeluaineet alus- ja kerääjäkasvien kanssa -webinaari

09.12.2021

Miten sopivat yhteen aluskasvit ja rikkakasvien torjunta-aineet? Mitä kaikkea tulee huomioida rikkakasviaineiden valinnassa?

Miten sopivat yhteen aluskasvit ja rikkakasvien torjunta-aineet? Mitä kaikkea tulee huomioida rikkakasviaineiden valinnassa vai pitäisikö aluskasvit valita lohkon rikkakasvilajiston perusteella?

Tule mukaan keskustelemaan ProAgria Etelä-Suomen Netta Leppärannan ja Luken Heikki Jallin kanssa. Tilaisuudessa julkaistaan Maaneuvo-hankkeessa tuotettu Rikkakasvien torjunta-aineiden käyttö kerääjäkasvien viljelyssä -muistikortti. Muistikortti sisältää myös taulukon rikkakasviaineiden tehoaineiden soveltuvuudesta eri alus- ja kerääjäkasveille. Tilaisuuden puheenjohtajana toimii Elina Valkeinen, ProAgria Etelä-Suomesta.

 

OHJELMA

10.00 Tervetuloa kasvinsuojeluaineet alus- ja kerääjäkasvien kanssa webinaariin, Elina Valkeinen ProAgria Etelä-Suomi ry

Rikkakasvien torjunta-aineiden käyttö kerääjäkasvien viljelyssä -muistikortti, Netta Leppäranta ProAgria Etelä-Suomi ry

Kerääjäkasvien kasvinsuojelu, Heikki Jalli Luke

Loppukeskustelua

12.00 Tilaisuus päättyy

 

Webinaari järjestetään Teams-yhteydellä. Linkki webinaariin lähetetään sähköpostitse kaikille ilmoittautuneille viimeistään webinaaria edeltävänä päivänä.

Webinaarin järjestävät yhteistyössä Elina II -, Satotason nosto-, Sääski -maatalouden ja vesienhoidon yhteistyö -hanke ja Maaneuvo - hanke. (BSAG)

Tapahtuma tallennetaan ja se julkaistaan myöhemmin Elina II -hankkeen nettisivuilla. Tämä webinaari on osa Maan kasvukunnon hoito -webinaarisarjaa.

 

Tapahtuman ajankohta: 09.12.2021 10:00 - 12:00
Lähiosoite: WEBINAARI/Teams
Hinta: maksuton
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 08.12.2021 12:00
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut