Nuorten opintomatka Ahvenanmaalle

Nuorten opintomatka Ahvenanmaalle

28.11.2017 - 30.11.2017

ELINA-hankkeiden nuorten pienryhmien yhteinen opintomatka ahvenanmaalaisiin kohteisiin.

OHJELMA 28. - 30.11.2017

 
Tiistai 28.11. 
Bussikuljetus reittiä Kouvola - Lahti - Hämeenlinna - Forssa - Turku, jossa viimeistään klo 7.45. Matkan varrelta pääsee kyytiin. Viking Amorella saapuu Marianhaminaan klo 14.10, minkä jälkeen tilavierailu. Majoittuminen Hotelli Pommernissa. Yhteinen illallinen.
 
Keskiviikko 29.11.
Kaksi tilavierailua, lounas ja kahvit. Omatoiminen illallinen.
 
Torstai 30.11. 
Yksi tilakohde ja kahvit. Viking Gracella Turkuun, lähtö Marianhaminasta klo 14.25. Bussikuljetus takaisin samaa reittiä kuin tullessa.
 
Ohjelma tarkentuu huhtikuun aikana.
 
Matkan hinta määräytyy lähtijöiden määrän mukaan. Jos lähtijöitä on 25, hinta tulee olemaan noin 295 euroa + alv + ruokailut. Osa ruokailuista on varattuna jo ohjelmaan, mutta ovat omakustanteisia. 
 
Ilmoittaudu Sari Jussilalle tai alla olevalla lomakkeella viimeistään 28.4. Matka on yhteinen Länsi-Suomen nuorten pienryhmän kanssa. Matkaan mahtuu maksimissaan 36 henkeä.
 
Matkan hinta sisältää: majoitukset kahden hengen huoneissa kolmen tähden hotellissa (yhden hengen huoneesta lisämaksu 95 euroa/hlö), ohjelmassa mainitut bussikuljetukset Ahvenanmaalla ja Manner-Suomessa (Kouvola - Lahti - Hämeenlinna - Forssa - Turku, meno-paluu), kansipaikat laivamatkalla Turku - Maarianhamina - Turku (Viking Line), ammattivierailuohjelman, Farmimatkojen matkanjohtajan palvelut (matkanjohto + tulkkaus), kolmet kahvit matkan aikana sekä verot ja viranomaismaksut.
 
Laivamatkoilla hytit ja ruokailut lisämaksusta. B-hytti menomatkalla 30 euroa / hytti ja paluumatkalla I4-hytti 38 euroa /hytti.
 
Matkan vastuullisena matkatoimistona toimii Farmimatkat Oy.
 
Opintomatkan järjestää Elinvoimainen maatilatalous ELINA -hanke. Osallistu keskusteluun ja ole maitotilan kehittämisen uutisvirrassa Facebookissa Elinvoimainen maitotila -ryhmässä.
Tapahtuman ajankohta: 28.11.2017 03:00 - 30.11.2017 23:30
Postinumero ja -toimipaikka: Ahvenanmaa
Hinta: Noin 295 euroa + alv + ruokailut riippuen osallistujien määrästä.
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut

  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.